Dossier geld – Regel het nu voor later

Een nieuw (t)huis. Een uitvaart van een dierbare. Een verandering in de gezondheidssituatie van jezelf, of een ander. Het zijn voorbeelden van cruciale momenten die je zo goed mogelijk geregeld wil hebben, ook financieel. Want waar je ook staat in je financiële reis, zorg dat je goed bent voorbereid. Samen met onze Omringpaspartners delen wij waardevolle tips voor 2024.

Op tijd geregeld met Hereditas

Wie mag jou wettelijk vertegenwoordigen als je niet meer wilsbekwaam bent? Het komt helaas regelmatig voor dat er geen of onvoldoende voorbereidingen zijn getroffen, met als gevolg dat
nabestaanden geconfronteerd worden met ambtelijke, juridische en praktische zaken. Hereditas
biedt ondersteuning met notariële voorbereidingen van een levenstestament of staat jou bij als
executeur bij een overlijden.

Met jouw Omringpas…

ontvang je korting op het opstellen van een (levens)testament, notariële akte en nabestaandendossier. Klik hier voor meer informatie.

Het is belangrijk om goed de gevolgen van een overlijden te overzien.

Geen lastige belasting met BAC

Je moet er elk jaar goed voor zitten: de belastingaangifte. Misschien zijn er afgelopen jaar ingrijpende veranderingen geweest die gevolgen hebben voor je toeslagen. Of verhuis je in 2024 naar een woonzorglocatie, waardoor het verstandig is om je eigen vermogen te verminderen. Door hier over na
te denken kunnen jou een hoop financiële tegenvallers bespaard blijven. De consulenten van Belastingaangifte Compleet helpen je hierbij en verzorgen jouw aangifte, gewoon bij je thuis.

Omringpashouders…

…betalen slechts €85,- per aangifte, inclusief thuisbezoek. Zeker zijn van een afspraak? Maak dan voor februari van het nieuwe jaar een afspraak. Bel met 0800 – 25 025 01.

Denk er alvast over na, óók als je gezond bent

Een mooi afscheid

Met de juiste uitvaartverzorging

Een overleden dierbare verdient een mooi afscheid. Maar wist je dat een gemiddelde uitvaart al snel € 6.000,- kost? Nabestaanden kunnen voor onaangename verrassingen komen te staan. Daarom is het belangrijk dat er geld beschikbaar is. Onze partners van Uitvaartverzorging Pieter Dekker en Rita Feld Persoonlijke Uitvaartzorg stellen kosteloos een overzicht van de mogelijkheden voor je op.

Op vertoon van je Omringpas…

…ontvang je €250,- korting op de totaalfactuur. Klik hier voor meer informatie.

Deel dit artikel

Vergelijkbare berichten

Samen de beste
zorg dichtbij