• • •   Boodschappen doen

Toen & nu

Winkelen bij de SRV-man, in de supermarkt of online? Elke generatie heeft haar eigen manier van boodschappen doen. Drie generaties vertellen over boodschappen doen – toen en nu. Over teuten in de SRV-wagen, koopjesjagen in de ochtend en het Pakjesavond-gevoel van Picnic.

OM_Lente 2022_Online_Boodschappen_Piet Klaver_01.-Schuinpng copy
Omring, Omring Magazine, Lente 2022, Online, Boodschappen, Piet Klaver, had vroeger een SRV-wagen

Leve de man
van de SRV!

Jarenlang reed Piet Klaver (80) met zijn SRV-wagen door Andijk. Met zijn rijdende supermarkt kwam hij bij de mensen aan huis. “Eén klant had altijd de koffie voor me klaarstaan.”

Elke dag op koopjesjacht

Boodschappen doen? De 67-jarige Carla Elfers uit Hoorn vindt het heerlijk. “Ik ga elke dag naar de supermarkt. Lekker op de fiets. Dan blijf ik ook nog in beweging.”

Omring, Omring Magazine, Lente 2022, Online, Boodschappen, Carla Elfers doet al haar boodschappen op de fiets bij diverse supermarkten. Ze maakt graag en veel gebruik van aanbiedingen. AH, De Huesmolen 2, Hoorn
Omring, Omring Magazine, Lente 2022, Online, Boodschappen, Mirjam Entius, doet al haar boodschappen online bij Picnic. Picnic-bezorgster Nienke de Boer.

Uitpakken en klaar!

Elke vrijdag bezorgt Picnic de boodschappen bij Mirjam Entius (33) in Zwaag. “Ik ben zo’n luie moeder die haar boodschappen online bestelt. En ik zou nooit meer anders willen.”

De Playmarket Go Up trolley is een handige boodschappentrolley die door de twee zwenkwielen aan de voorkant erg stabiel is. Het verstelbare handvat zorgt ervoor dat de boodschappentrolley voor iedereen prettig te hanteren is.